Vårt hotell

 

En enda familjens bostad omvandlas till ett litet hotell med endast 5 rum för att säkerställa exklusivitet och personlig service till våra kunder.

 

Vi vet att mer och mer de som tror att lyx är långt ifrån de stora anläggningarna och koncentrationer av människor, och ligger i ett lugnt en intim atmosfär.

 

5 sovrum

 

En mycket speciell Lounge

 

En excentrisk kök (serverar underbar frukost)

 

En enkel och fullständig Outdoor fitness

 

uteplats med fruktträd och magnifik utsikt

 

 

 

I vår rymliga och bekväma vardagsrum med panoramautsikt, omsorgsfullt inredda med ursprungliga inredning, hittar du allt du behöver för att njuta av en trevlig vistelse;

 

En bekväm soffa med platt-TV 65 ", läsning hörn och alla typer av litteratur, tidningar och tidskrifter, en liten vingård att välja själv ditt eget vin, vår minibar med alla typer av drycker, snacks och deli som vill ingå i vårt system Honesty Bar (där våra gäster är fria att ta vad du vill, skriva ner det i vår bok och betala i slutet av din vistelse), och bakgrunden en enda matsal med en distinkt grill och grill.

 

Vakna upp med underbar panoramautsikt över Villa Bandama Golf eller bara njuta av en solnedgång samtidigt som ett fint vin eller läsa en god bok kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

 

Om att slappna av, njuta av naturen, att spela golf på den magnifika golf Bandama, för en romantisk semester eller affärsresa i Villa Bandama Golf vet att erbjuda exakt för varje tillfälle genom hela vår familj tjänst.

 

 

 

 

 

 

Fri Transfer

 

Hög kvalitet madrasser

 

ärlighet Bar

 

Frukost à la carte eller buffé

 

Frukost på rummet

 

massage

 

TVÄTTSERVICE

 

Biluthyrning

 

Gruppresearrangör

 

solarium

 

Golfbana (inom 4 minuter)

 

Ridning (inom 3 minuter)

 

Restaurang mindre än 4 minuter (gratis transfer)

 

Gratis wifi

 

Busshållplats 120 meter

 

12 minuter från Las Palmas

 

20 minuter från Gran Canaria Airport

 

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Villa Bandama Golf - Restauración Bandama S.L.